Campanie anti-politicieni …


Vine alegerili …. votati va rog ? daca votati , puteti primi un telefon mobil , sau un pix , sau o punga de cafea …punga de cafea o primiti doar daca sunteti elevi la gimnaziu intr-un anume oras, intr-o anume scoala …si primiti punga de cafea, in speranta ca parintii vor fi impresionati si vor da fuga la urne pentru a da cu stampila… slabe sanse ….

oare nu ne-am saturat ? eu unul stiu ca da . Am mai scris/zis/gandit de mii de ori pana acum . M-am saturat sa fiu prostit in fata si sa aleg doar pt a-mi exercita dreptul , si pentru a alege intre 2 rele. Nu se mai poate.

Asa ca , vreau sa protestez impotriva clasei politice din Romania. Si fac apel la toti cei care sunt in asentiment cu mine, si care vor sa faca ceva.

De 1 iunie, va propun, tuturor celor care aveti masina, sa va plimbati prin orasul in care habitati, si sa ascultati muzica la casetofonul din masina. foarte simplu…nu-i asa ? Un mic detaliu….. sa va plimbati pe langa sectiile de vot, si sa ascultati la casetofonul din masina…o idee mai tare … o anumita melodie …. si anume , Parazitii, vreau sa va doara. Asta ca un protest, ca o palma data politicienilor romani, care ne prostesc de ceva vreme in fata .

Astept reactii !!!

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „Campanie anti-politicieni …

  1. paul

    ce sa mai votam …impuscati direct sa nu ii mai vad
    o alta revolutie ca altfel nu se mai poate si cu cel mai mare drag asi incepe daca asi avea un ak47 …atunci cand au sedinta tragi in ei si ai rezolvat problema

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: