hmmm….frustrari …


Sunt sofer , si de aici rezulta ca sunt frustrat. Conduc de ceva vreme …am permis din 2001, dar nu asta e important, importanti sunt cei aproape 250.000 km facuti . Si asta inseamna ca am ceva experienta si am vazut cateva accidente si mai important , am vazut o gramada de prosti in trafic. Atat de multi incat sunt ingrozit.

Sa nu inteleaga careva ca eu nu gresesc, si eu gresesc , dar de cele mai multe ori neintentionat …. cam de fiecare data .

Consider ca un sofer bun, este acela care poate sa mearga si ceva mai repede , dar in acelasi timp sa nu ii oblige pe ceilalti participanti la trafic sa il fereasca . Asta e definitia soferului bun.

Si acum frustrari …. cat de greu este sa semnalizezi ? oare domnii soferi nu stiu ca exista acolo langa volan o mica maneta care daca o manevrezi face in asa fel incat ne anunta pe noi despre intentiile dlui sofer?

Adica …frate … nu e un efort prea mare …. zic eu .

De ce mama …. lor … se baga in fata la semafor , te depasesc pe taote partile sa fie primul , ca apoi sa nu fie atent cand se face verde …. si sa nu plece pana cand nu este claxonat de coloana de masini din spate?

cat de destept poti sa fii , mergand pe o strada cu o singura banda pe sens, unde s-a format deja o coloana respectabila de cel putin 10 masini, sa crezi ca ai timp sa depasesti toate cele 10 masini pana cand vine prima masina de pe sens opus ?

de ce se forteaza semaforul ? nu mai ai rabdare inca 60 de secunde ? aici probabil cineva o sa imi zica de semafoarele care au pe rosu 100 si ceva de secunde … does not matter … nu ai rabdare 2 min ? as intelege daca ajungand la destinatie cu 2 min mai devreme ai castiga 5000 euro …dar nu cred ca e cazul ….

de ce , daca este fericitul posesor al unei cazaturi de masina , fara demaraj si care ajunge maxim la minunata viteza de 90 km/h , de ce , zic , te bagi in depasire cand esti constient ca nu ai timp sa depasesti , nici macar cu o masina mai buna ?

de ce …. daca masina din fata merge cu 120 km/h ( in afara orasului) , si nu ai cum sa depasesti, din cauza traficului, vii in spatele masinii si mergi la juma’ de metru ? ce rezolvi oare ?

si ar mai fi ele cateva …. o gramada … in principal acum sunt frustrat pe niste idioti care vin si fac scheme noaptea la ora 1 in fata blocului meu …. scartait de roti … manevre….

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: