nu rupe lantul …


Aduc multumirile mele tuturor celora care mi-au trimis e-mail-uri in ultimul timp …….

Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul  de soarece amestecat in lipiciul plicurilor pentru ca acum folosesc un  prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit.

Deasemenea,acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid,din acelasi motiv.

Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat toate unei fete bolnave (Penny Brown );care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a  1.387.258 oara.

Nu mai am de fapt niciun ban,dar situatia se va schimba odata ce voi primi  fondul de 15.000 $ pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite  pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri…

Sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care vrea sa imparta  cu mine 7 milioane $ pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client  decedat fara testament

Nu- mi mai fac nicio problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214  ingeri pazitori care vegheaza asupra mea, si Sfanta Maica Tereza imi  indeplineste orice dorinta.

Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer,chiar daca miros ca un  bivol intr-o zi fierbinte.

Am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si sa-mi pun o dorinta in cinci  minute.

Datorita grijii ce mi-o purtati nu mai beau Coca-Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta.

Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina astfel incat un criminal in serie nu se poate urca pe banca din spate in timp ce eu alimentez.

Nu mai ma duc la targuieli in marile magazine deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.

Nu mai raspund la telefon deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primii o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica,Uganda,Singapore si Uzbekistan.

Multumita voua ,nu mai pot folosi toaleta altuia decat a mea deoarece un  mare paianjen maro African sta ascuns sub colac gata sa ma omoare instantaneu cu muscatura lui plasata pe fundul meu.

Si multumita importantelor voastre sfaturi,  Nici nu mai pot ridica bancnota de 50 pe care am gasit-o in parcare pentru  ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual care asteapta sub  masina sa ma traga de picioare.

Daca nu trimeti acest e-mail la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza  pe capul tau la 17.00 in dupa amiaza urmatoare iar mustele de la 12 camile  iti vor infecta spatele si va duce la cresterea unei cocoase paroase.

Stiu ca asta se va intampla deoarece de fapt i s-a intamplat o data unei  rude indepartate a cosmeticianului verisoarei celui de-al doilea sot al  fostei soacre a prietenului vecinului meu de palier.

Apropo…un cercetator Sud-American dupa studii indelungate a descoperit ca  oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate  sexuala rara,citesc e-mail-urile cu mana pe mouse.

Nu te obosi s-o ridici acum…

E prea tarziu!!!

Anunțuri
Categorii: funny | Etichete: , | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „nu rupe lantul …

  1. Pinguin

    si mai traiesti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: