lua-mi-as antivirus


Neata! Inca un articol pentru cei de la PcNews, pentru minunatul concurs. Bag sama ca de ceva vreme nu mai apuc sa mai scriu mai nimic in afara de articole pentru acest concurs. Dar o sa vina si momentul in care voi avea timp. Si oricum nu vreau sa scriu daca nu am ceva de povestit asa ca… prefer sa nu. Daca ma apuc sa scriu ca azi am baut suc de dimineata, somebody please just shoot me. 

Sa purcedem zic deci. Astia zisera sa testam un software. Si anume BitDefender Total Security 2009. Si aici a fost relativ simplu. Sunt total  pro folosirii unui antivirus. Adica am patit pe pielea mea, sau ma rog, a laptopului, adica vreau sa zic ca am trecut impreuna prin niste virusari. 

Am trecut prin niste virusari deoarece nu foloseam antivirusi. De ce nu foloseam? Pentru ca erau greoi. Prea multe intrebari, prea multe check-uri, prea multe setari care trebuiau facute mereu. Prea multe resurse, prea multe actualizari care imi paralizau activitatea. Si atunci am am decis …pana mea … prefer sa reinstalez windowsul la un termen regulat. 

Pana cand am descoperit antivirusul meu actual, fata de care imi cer scuze, ca l-am dezactivat pentru a folosi BitDefender Total Security 2009. Scuza-ma bai antivirusule. 

Ce inseamna un antivirus bun pentru mine : 

1. antivirus este acel program care ma protejeaza impotriva virusilor, troienilor, wormilor si a altor lighinoane existente

2. antivirus ideal este acel program care face punctul 1. fara sa ma sacaie prea mult pe mine. 

3. Tre sa se prinda singur de anumite chestii, si sa nu ma intrebe pe mine intotdeauna, de parca eu  asa stii ce inseamna ce ma intreaba el. 

4. Sa nu paralizeze activitatea prietenului laptop, in momentul in care EU am treaba cu el. 

Revenim la BitDefender Total Security 2009, nu se incadreaza la nici una dintre criteriile mentionate mai sus. 

Nu  o sa va chinui foarte mult cu printscreenuri si alte alea, nici foarte multe detalii despre cat de tare mi s-a blocat calculatorul, un Dell Inspiron 1520 , Intel Core2 Duo, 1.8, 1 GB Ram. Nu e cel mai performant, dar parerea mea de nespecialist este ca pe un calculator de genul asta, trebuie sa pot asculta muzica, verifica un document Word, sa pot purta o conversatie pe YM, chiar daca am antivirus. Nu ? 

Asta ar fi postul meu, necreativ , total necreativ, referitor la produsul respectiv.

Anunțuri
Categorii: concurs | Etichete: , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: