mdeci…


Mdeci da, mdeci cum spuneam, nu ma pot abtine sa nu comentez ce se intampla pi la teveu. Si anume politica. Muhahahaha … credeati ca am terminat ? Nope. Mai avem oleaca, rabdare va rog. Si tutun dupa caz, care este. 

Mdeci, pe de o parte je suis tres bucuros. Adica, sunt din ce in ce mai putini cei care voteaza. Al doilea lucru pentru care sunt bucuros, este si anume faptul ca s-a mai triat clasa politica. Adica, vadim, becali si de alde artistii neamului, au cam disparut. 

Au ramasara niste partide putine. Asta e bine, e un semn bun. 

Pe de alta parte … eu nu am inteles faza cu redistribuirile, si cred ca a fost o mare manevra. Alta chestie naspa, a fost ca cei candidatii nu au fost SILITI sa candideze in colegiile lor, unde au mutatie, si au candidat aiurea in tara, si asta denota ca le e frica de concurenta. 

Alta chestie, naspa, normal. Mai oameni votanti, la ce ……….. v-ati gandit, atunci cand ati pus stampila pe nastase? micki spaga? voiculescu? si lista poate continua… 

Si asa … din viitor… referitor la ce o sa se va intampla… zic eu ca ne asteptam la un guvern minoritar, cu premier pedelist.

Insa, intrevad eu si o parte buna la treaba asta.  Partea buna, care este in avantajul nostru, este, nimeni alta decat …. sa va aud … nu stiti ? celebra criza. 

Pentru ca, in momentul de fata, desi ai nostri ignora criza, si posibilitatea de intrare in recesiune, acestea sunt niste fapte reale, si oarecum palpabile. Argument ar fi, ca nu se apuca multinationalele sa mai stranga din curele, si nu se apuca marii monstri industriali, aia putini pe care ii avem sa disponibilizeze aiurea in tramvai. 

Deci, fapt … criza este reala, si ne va lovi rau in primavara. Alt fapt, viitorul guvern, nu are ce sa faca de data asta, decat sa ia masuri in favoarea romaniei, si probabil, pentru prima oara dupa … multi ani, ei, din fruncea tarii vor fi obligati sa gandeasca intai la bunastarea poporului roman. 

Asa ca oricine ar forma guvernul … nu are decat o singura optiune. 

Singura mea grija este aceea ca nu sunt oameni capabili intre politicieni, care sa ia masurile care trebuie. 

O zi buna !

Minitu

Anunțuri
Categorii: politic penibil, Uncategorized | Etichete: , , , , , , , , , , , , , , | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „mdeci…

  1. Pingback: Din categoria : I told you so « Minitu's WeBarlog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: