Povestea … lu’ provaideru’ si a lu’ sereleaua.


A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi fost nu v-as povesti. A fost o mica printesica. Pe numele ei de botez Sereleaua. Toata lumea o iubea, si avea grija de ea, si ea era cea mai frumoasa si mai desteapta din zona ei. Era …cum sa va spui eu ascultatori dumneavoastra, era un fel de … Ileana Cosanzeana. 

Tacsu’  lu’ Sereleaua o iubea ca pe ochii din cap. Vroia tot ce era mai bun pentru ea, si nu lasa pe orisicine sa se apropie de ea. Era ca o fiara. Numele lui , Imbaratu’ Andreprenoru’. 

Si Imbaratu’ asta a chemat la el pe un anume individ, care se ocupa cu mesangeria, cu informatiile, cu … stafetele … el facea ca informatia sa ajunga dintr-un loc in altul foarte repdede, te ajuta sa gasesti tot ce vroiai. Avea o vraja pe care o facea si aflai informatii despre orice si oricine. Era vraja guguloiului.

Pe acest individ, il chema Provaiderul. Lumea ii mai zicea si erdees ercees. nimeni nu stia de la ce vine asta. Imbaratu banuia ca ar veni de la rdsrcs.

A venit Provaiderul si a batut palma cu Imbaratu, ca ii va da informatiile de care are nevoie Sereleaua, si o va ajuta sa isi trasmita mesajele acolo unde are nevoie si cand are nevoie, non stop… adica 24/7.

Si Sereleaua, desi era ea ca Ileana, crestea intr-o zi cat altii in 3 … adica era si un fel de Fat Frumos.  Imbaratu era foarte mandru de ea, si se lauda cu ea peste tot. 

Pana cand, Imbaratu auzi un planset, hohotit, dintr–un colt al Balatului. Era Sereleaua. Plangea saracuta de i sarea camesa de pe dansa, nu alta. 

Desi avea facturli platite la zi, Provaiderul cel rau, nu vroia sa ii mai trimita mesajele unde vroia ea. Si ea avea urgent nevoie de comunicare, era de viata si de moarte … era … bine oricum nu conta, ca Proaviderul trebuia sa isi tina legamantul, ca era obligat prin contract. 

Si atunci, Imbaratu’ a pus mana pe … instrumentele de comunicare avute la dispozitie si l-a gasit pe Provaider. S-au luptat, s-au certat, Provaiderul a muscat, a injurat, s-a jurat ca o sa ii i-a averea, dar pana la urma a cedat, si si-a respectat legamantul fata de Imbarat. 

Imbaratu’ … insa nu vrea sa mai auda. Acest Provaider, numit erceeserdees, pentru Imbaratu’ nostru este inexistent, si probabil, daca nu se vor intelege, vor merge impreuna la forurile superioare, ca asa ceva nu s-a mai vazut. 

 

Aceasta poveste, dragii mosului, nu este un pamflet. Este intamplare adevarata. Si anume vreau saa zic ca RCS RDS sunt probabil cel mai neserios provider de internet si telefonie. Dupa ce ca nu isi respecta conditiile contractuale, angajatii lor mai sunt si nesimtiti, impertinenti. Dar va voi tine la curent, ca am o vaga presimtire ca voi mai avea de povestit pe tema asta, caci s-ar putea sa merem prin tribunale, sau daca nu prin presa tot ii fac de rahat. Nu se poate asa ceva.

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | 2 comentarii

Navigare în articol

2 gânduri despre „Povestea … lu’ provaideru’ si a lu’ sereleaua.

  1. Apropo de rcs, ne-au disperat timp de 3 ani. Si noi nu eram clienti dinastia de 10dolari. Plateam abonament serios ca avea Alin nevoie de banda pt siteuri, in fine. Si ne-au disperat la culme, pana nu m-am dus in audiente la director nici nu ne-au bagat in seama. Se pare ca in fiecare oras angajeaza personal necalificat care sta si freaca menta (sa-mi fie scuzata expresia).

  2. Pai nici eu nu sunt chiar sighinas cu abonamentul, ca sunt cu IMM-ul, insa este la fel. m-am certat cu ei acum 2 zile, acum 3 zile, acum o saptamana si chestia asta tine de vreo 2 luni. Marti ma prezint la ei sa imi reeziliez contractul, si teoretic tre sa platesc inca o luna in plus, le voi face atata „reclama”, de nu au avut in viata lor. Am lucrat 1 an de zile in presa, si stiu unde saa ma duc. Si nu cred ca le convine sa apara nebunu de mine prin ziare si pe la televizoare si sa ii spurce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: