Flash back


Adica cum s-ar zice o amintire din aia care face flash flash … un fel de fulger in cap. Normal amintire urata rau. Urata cu crengi as zice. 

Nu e de demult, si este despre ce imi palce mie … politica. Adica …cred ca sunt masochist. De fapt vorba vine ca imi place. 

Dar sa zic repede ca apoi iar uit, sau daca nu uit, suna telefonu si apoi sigur uit. 

Aseara, ma uitam la televizor. Stiu. Nu mai fac. Promit. Si astia ai nostri ziceau de bugetul lor de cheltuieli, care am inteles ca e ceva mai mare decat anu’ trecut. Sa va ia dracu cu ocazia asta. 

Ah .. vorbesc de bugetul parlamentului adica. Ca nu se intelegea. Este vorba de „verzisorii” alocati pentru ei. as;djvsdna;wfjsdnfpea;smfa nfosa;keap[fkadlmcsvnbsi – asta este intr-o limba oarecare, urari de bine pentru ei, familiile lor … 

Si, ceea ce m-a frapat pe mine este ca un nene, cred ca de la psd …lua-v-ar sa va ia … a venit la microfon, in plen, si a zis cu gurita lui aia mare, in care ar incapea o gramada de … a zis ca : ” da, d-lor de la penele ( si pe voi poate sa va ia acelasi individ ) dvs va e usor sa ziceti de reducere de buget ca ati fost la putere”. 

Cand voi avea timp, voi cauta sa va dau si secventa exacta. Si voi cauta si numele acelui individ. Ca domn nu ii pot spune. Nici magar, ca magarii nu mi-au facut nimic. 

Deci, dragilor si dragelor, intelegeti voi despre ce e vorba ? Adica … asta este … cum ii zice chintesenta clasei politice din romania. Deci … bre oameni buni …cat mai stam noi asa cu manurile in san sa isi bata astia joc de noi ? 

Eh … om trai si om vedea … anul asta o scanteie sigur sigur tre sa iasa … la cati someri sunt … 

Si atunci sa vedeti „artifici ”

Minitu stresatu’ !

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | 2 comentarii

Navigare în articol

2 gânduri despre „Flash back

  1. Daca mai prinzi 5 minute libere, cauta pe net declaratiile de avere a marilor si micilor 🙂 demnitari. Sa vezi acolo cum te apuca toate alea. Ei sunt saracii, vai de steaua lor, dar nevestele, copii, rudele…

  2. nu ma mai bre pinguinule ca nu am voie sa ma inervez. la mine in familei cine se inerveaza cu nervii face diabet 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: