Sunt confuz


De ieri incepand, la Chisinau se intampla lucruri grave. Tinerii, manipulati sau nemanipulati, starniti sau de buna voie, incearca sa faca ceva. Iar eu ii aplaud pentru initiativa de a schimba ceva. Ca s-a intamplat cu violente, de ce s-a intamplat asa, cum s-a ajuns, asta ramane de vazut. 

Cine a instigat, si de ce, cine a facut si ce a facut, la un moment dat se va afla. 

Minunatul presedinte moldovean, iese in presa, si ataca romania. Pe fata. Daca ce am citit in presa online sunt cu adevarat citate din discursul susnumitului, si daca ambasadorul roman a fost dat afara si declarat persona non grata pentru moldova, si ambasadorul moldovean la bucuresti a fost rechemat in tara, in secunda 2, statul roman trebuia sa isi prezinte pozitia oficiala. Oricare ar fi ea. Indiferent ce ar fi zis, trebuia sa zica. 

Si, eu sustin faptul ca statul roman, trebuia sa apere democratia din cealalta tara romaneasca. Nimic altceva. Trebuia sa infirme, sau sa confirma amestecul, dar sa sustina democratia. 

In schimb, in presa romana, si ajung aici la ce ma deranjeaza, in presa romana zic, se publica despre cum, stupoare, becali va candida la europarlamentare pe listele prm. 

Sunt mai multe motive de stupoare pentru mine. Cele minore … de ce se da atentie acestui subiect, de unde pana unde becali si vadim, prm si becali … de unde frate ?  

Si vine acum motivul major ca sa zic asa. De ce candideaza becali la europarlamentare ? Daca acest individ ma va reprezenta pe mine in parlamentul european, eu  voi face tot posibilul sa plec din tara. 

Revenind la ce se intampla in Chisinau, ma intreb din nou, de ce nu zice guvernul romaniei nimic ? De ce nu se prezinta o pozitie oficiala ? De ce nu apar politicienii nostri cu declaratii ? 

Minitu

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „Sunt confuz

  1. mult praf in ochi, mult. Dar unii mai reusesc sa si vada printre faramele de nisip. astia suntem noi. Noi care urlam. Degeaba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: