Stim sa dam cu pietre


Neata! Da, stim saa dam cu pietre. Si mai rau, de fapt mai urat decat atat, noi, romanii, suntem atotstiutori despre de toate. Stim. Tot. Indiferent de subiect, indiferent de nivelul nostru, noi stim, si intotdeauna stim mai bine decat altii. 

Nici nu s-a stins ecoul anuntului candidaturii lui Radu Duda, ca a inceput datul cu parerea. Si aici sunt mai multe … categorii. 

Sunt cei care sunt surprinsi de candidatura, si acum asteapta sa vada ce se va intampla. Acei care vorbesc respectuos, si nu arunca cu pietre. Acestia sunt foarte putini.

Sunt cei care sunt pro declarati, si care vorbesc foarte respecuos, si anunta sus si tare ca vor sustine candidatura. Acestia sunt putini. 

Si sunt cei care le stiu pe toate, parerea lor este litera de lege, asa zic ei si asa va fi, aceia care dau cu pietre si din „actoras” si ” parvenit” nu il scot pe Principele Radu. Aceia care deja au descoperit prin geniala lor inteligenta motivele reale ale acestei candidaturi. 

Un exemplu al motivelor ar fi … citez din memorie … acordul dat de casele regale din belgia, Danemarca si Marea Britanie. Deci … mai baieti … daca stiti asta … pas. Nu am ce comenta. Comentariile mele la adresa acestor blogari, ar fi mult prea obscene. 

Nu voi da exemple despre acesti blogari, pentru ca imi repugna. Imi pare rau ca i-am gasit. Dar, ce sa faci, asa sunt romanii, noi stim tot, nimeni nu stie mai bine ca noi, noi suntem cei mai cei , fiecare in parte. Noi nu stim sa asteptam, sa fim respectuosi, sa fim civilizati, si nu stim sa acordam o minima decenta de incredere. Stim sa acordam increderea taman in cei care nu merita. Dar …discutia e  lunga !

Duminica frumoasa si La multi ani Florilor !

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: