Despre Criza cu bun simt


Revin la tema mea preferata, criza. Indirect are treaba si cu cealalta tema preferata, si anume Gheorghe Luptatorul Impotriva Evaziunii Care are Firma cu datorii la stat Pogea.

Eh, in timp ce marii specialisti ai tarii se gandesc si stau in sedinte si analizeaza … pe bune, asta e cuvantul de ordine la guvernul nostru. Nu a fost interviu cu freun minunat de ministru unde sa nu aud „vom face o analiza” / ” in urma analizei facute” … deci ziceam ca in timp ce marii specialisti ai tarii fac analize si mai baga un forfetar … vedem pe alte bloguri, care nu sunt bloguri de specialisti, ba din contra bloguri de oameni care nu au legatura cu hatisul finantelor, niste concluzii care mie unuia mi se par de bun simt. Uite … citat … „Una din masurile pe care asteptam cu infrigurare sa o vad era reducerea TVA-ului la alimente. Asta ar fi incurajat atat productia, cat si consmul. ”   …Repet … omul e fara legaturi vizibile cu minunata criza. 

„Apoi, mi se pare nejustificat ca impozitul forfetar sa nu creasca direct proportional cu cifra de afaceri. La 12.000 euro cifra de afaceri platesti 500 si la 30 de milioane platesti 10 mii. Nemaivorbind de faptul ca ai fi putut percepe acest impozit la cifre de afaceri mai mari de un milion incurajand astfel micii intreprinzatori.”

Eh … nu-i asa ca zice bine dragilor ? nu va mai tiu in suspans, si va spui ca citatele de mai sus sunt de la Tudor si anume Chirila citire, de pe blogul lui personal. Articolul intreg …ca de obicei … de aici.

Mi se pare incredibil ca eu, cetatean de rand din romania sa ader la ideile unui artist care isi da cu parerea despre situatia economica din tara in care din pacate habitam, si sa infierez cu atata ardoare masurile luate de cei in drept.  nu stiu daca am fost coerent, dar totusi … ce zice Tudor Chirila, care printre altele de meserie e artist … are logica… ce face Pogea … este de rasul curcilor.  Doar in romania … 

 A facut mama prostia,

 sa ma nasca in romania

 Cu sumanul …si caciula, 

 Sunt roman, arat ca … va urma !

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „Despre Criza cu bun simt

  1. Pingback: Recapitulare « Minitu's WeBarlog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: