Designated driver


Inainte de toate, tre sa zic buna dimineata. Si apoi tre sa va povestesc oleaca despre drumul de la Hornsjo la Lillehamer, care este el asa pe persoana juridica … si este cam cum as zice , ca iarna nu prea reuseste toata lumea sa urce cu masina.

Adica si cu masina masinilor tre sa cam prestezi cam ca un bun sofer. Vara, este ok.  Vara, totusi este un cuvant mare, ca aici nu prea e vara. Adica eu sunt imbracat cam ca de un inceput de iarna, si ma uit asa in dulap sa vad cam ce mai pot arunca pe mine, asta in conditiile in care eu nu sunt taman friguros.

Dar sa ne intoarcem la drum. Pentru cunoscatori, tre sa va spui ca este ca un fel de drum forestier, cu pietris, si daca ploua oleaca si conduci poti sa simti cum aluneca masina in anunmite conditii.

Este drumul de la Lupeni la Straja, doar ca mai lung si in anumite portiuni mai abrupt as zice eu. Numa ca la astia in portiunile periculoase sunt balustrade, nu ca la noi.

Eh, si cum sunt cam singurul care este pe aici tot timpul si mai sunt si sofer si am facut drumul asta de ceva ori pana acum, am fost desemnat ze driver. Ze driver in caz de emergency.

Caci, avem cu noi aici la scoala o persoana mui importanta, care va sa vie. Adica avem o femeie insarcinata. Insarcinata sa nasca cat de curand. Se pare ca mai dureaza maxim 2 saptamani. Si Adriana, mama care va sa fie, m-a intrebat daca soferul din mine poate fi deranjat in case of emergency la orice ora, pentru un drum vijelios spre spital in Lillehamer. Lucru care se poate face si deci sunt mult prea incantat sa particip la asa ceva. O sa va tin la curent. Reposabili de „proiectul” asta suntem eu in calitate de sofer si Magda, portugheza, in calitate de copilot si moasa si ce mai face ea.

Si de abia astept …si sa o sa va tin la curent.

Minitu

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: