niste prieteni …


Daca cumva nu ati vazut am pus niste linkuri in diferite scrieri si un alt link la bloggroll. Cele linkuri de care zic o sa le detaliez in alta zi , caci este mai speciale.

Acum vreau sa va spui despre el … Bogdan.  Cu mentiunea pentru el … Mo … Bogdane … fa si tu ceva cu blogul ca nu poci ca sa te comentez si mai scrie si talica cate ceva ca intru de ceva vreme si e acelasi lucru …

No , pe Bogdan il gasiti ni blogroll cu mentiunea Another From November, caci suntem colegi de suferinta in November Team. El este coleg de departe , insemnand ca nu de aproape, dupa cum bine v-ati gandit deja. Caci o parte din echipa mea , printre care si el, estem in Suedia. dar se intorc aici la mine la hornsjo.

Al doilea … estem si anume el … chiar el , singurul …Metablogarul . Pe el il geti gasi in blogroll mai incolo caci momentan nu poci pentru ca scriu despre el. Mdeci … metablogarul, pe numele lui de botez Iulian, este cel pe care l-am inrolat daca se poate zice asa. Pe Iulian il asteptam pe 17 septembrie la mine la hornsjo, dupa care probabil ca va ramane tot aici caci si el se va ocupa de inrolari si din astea. Inrolari suna naspa …dar alt termen nu am gasit.

Noa … acu’ va les sa cititi. Enjoy !

Minitu’

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: