Asemanari de similitudini.


Eu scriu si nu va explic ce inseamna titlul subiectului.  Si apoi imi ziceti voi … Cine se aseamaneaza cu cine se similitudineste …

In Portugalia Amadorei, unde habitez de freo 2 luni, si unde printre altele cred ca si 99% din romanii de pe glob habiteaza si ei … ca nu cred sa mai fie alti romani , in afara de parintii mei , in tara , este ora 16:44.

La orele 15:35 ora locala a Amadorei, unica ora de pe glob … grinuiciul se alinieaza dupa noi , am primit un telefon. Era Diana. Care, printre altele e la munca. Si cu care inainte cu freo 10-30 de min sa fi fost, vorbisem pe chatul de la gmail.  Si care Diana era inca online pe acelasi chat susmentionat.

Si ma suna si raspund, si repede, ca tre sa ma port frumos, ca din avant munctioresc am spart castronul preferat al fetei, in timp ce practicam nobila meserie de spalator de vase. Si a mers cat a mers cu „cioburile aduc fericirea” si lugu lugu si ha ha ha si hihihi … dar acum nu cred ca mai merge. Cat de fericita sa fie si fata asta ?

Revenim. Cu stupoare, deci, raspund. Alo … da … daaaaa… di ce ma suni ? Ca doara esti pe gmail … Aloo, zice ea, da, te sun, caci in caz ca oare ai vrea sa vorbesti cu mine din oarece motive, si din acele motive ma intrebi de sanatate pe chat, sa stii ca nu’s. Au Doamne ia-ma …cum nu esti ? ca esti … uita-te la tine …. Nu’s ma si taci , lasa-ma … ca a venit control de la Inspectoratul Teritorial al Muncii , si noi astia caree nu suntem inregistrati si muncim la negru am avut timp sa ne luam doar ce era pe birou si sa iesim afara, pana pleaca inspectia.

Incheiem convorbirea …citatul … intre timp se facu si 4 si 51 si Diana m-a anuntat caa vine acasa. Noa … deci cam aproximativ 1 ora si ceva maruntis , au pazit cafeneaua din curtea intreprinderii, de muste , ca nici banii nu au avutara la ei.

Prima mea reactie la telefon …a fost … Au, Doamne ia-ma, piei drace, ca uite iar am ajuns la romania. Noa … da atunci di ce vorbeste cu mine in englezeste ? Ca uitai sa va spui, dar tat tat convorbitul are loc in limba lu’ shaaakk… shhhhaakespeare .

Ah, si tot intre timp, va spui ca cei care pazau cafeneaua in situatie similara de asemanatoare cu a Dianei, ereau cam freo 10. Din 35 … cati sunt in total. Aproximativ 35 … cu marja de eroare … de plus minus 5.

Noa, acum spuneti voi cine se asemeneste cu similitudinile cui ?

Minitu’ amuzatu’

Anunțuri
Categorii: aberatii, calatorii, de la Minitu citire, funny, jurnal de calatorie, politic penibil, vacanta | Etichete: , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: