Nostradamus, trăieşte.


Muhaha. Încă nu m-am dus pe câmpii. Dar, zic cu mâna pe inimă, că , l-am găsit pe Nostradamus modern.

Avertisment. Această scriere face parte tot din categoria serioşenii. Minitu s-a pus pe readus aminte ce nu a ştiut niciodată. Chestii de economie, finanţe etc … şi dacă zici economie şi finanţe în 2010 zici criză. Deci bine aţi venit la criza!

Mă reîntorc la titlu. Am să înserez 3 filmuleţe. Primul are 9:59. Dar după primele câteva minute o să întelegeţi. Primul filmuleţ este pentru a îi crea credibilitate noului meu personaj favorit. Nostradamus modern, în glumă, sau în serios.

Peter Schiff. American. Autor. Economist.Afacerist. În primul iutub, o să îl vedeţi dând câteva interviuri pe la cnn şi alte alea. Lumea râde de el, face mişto, este luat peste picior, iar „marii” experţi se uită compătimitor la el. Pentru că el zice de criză. Zice de criza în care va intra sualeamericii. Primul interviu are loc in 2006, când nu prea ne gândeam noi la crize şi chestii de genul ăsta. Voila …

Taram. Omul zice clar. În 2006. „noi ar trebui sa ne oprim din consumat, şi sa mai punem mâna să producem şi să economisim… vom intra în criză, ori în 2007 ori 2008, şi nu va fi scurtă. Va dura ani de zile…” cam aşa zice el cu guriţa lui. La minutul 1 şi freo 28 de secunde, reacţia primului specialist, privită acum, este hilară. Pentru el, specialistul respectiv, este chiar … hmmm … cum îi spune la cuvântul ăla … ruşinoasă.

Acu, următorul iutub. Acelaşi nene, în 2008, la CNN, întrebat despre ce crede el ca ar trebui făcut. Iar el zice, clar, scurt pe doi. Lăsaţi cele falimentare sa falimenteze. Chiar dacă le cheamă CITI sau AIG sau GM. Şi mai pune şi niste întrebări curiose referitoare la planurile de infuzie de capital în economia americană … „de unde avem noi banii ăştia ? trilioane de dolari ? nu avem, ar trebui ca japonezii, chinezii să ne împumute , dar de unde îi dăm înapoi …?” zice el.

Nu uitaţi. Este acelaşi om din primul iutub. Cel cu credibilitatea. Cel care zicea în 2006 … păzea că vine, iar lumea râdea.

Deci, omul cu credibilitatea, face predicţii pentru 2010.

1.Economia US va fi intr-o stare ŞI mai rea.

2.Mărfurile din afara SUA, aurul, vor depăşi cele din US.

3.Dolarul, la sfârşit de 2010 în genunchi. Posibilă criză monetară.

Acum, cei care sunteţi ca mine, mai profani în cele ale finanţelor, aveţi nevoie de informaţii suplimentare, pentru a înţelege de ce criza din SUA are efecte aşa de mari în Europa şi nu numai, şi de ce o înrăutăţire a crizei în SUA nu e deloc bună nici pentru noi.

Institutul Ludwig von Mises România, are pe lui de internet, o traducere a unei … unui articol referitor la sitemul monetar internaţional, şi o să înţelegeţi mai bine conexiunile existente. Pe mine m-a ajutat foarte mult.

Murray N. RothbardCe le-a făcut Statul banilor noştri?

P.S.  Taman acu , când am văzut că de fapt banii nu are valoare …am devenit infinit cu maia mulţi bani. Ui ce mail am primit …

Notice!!!

From:
FRANK HEWITT <Fund@desk.co.uk>

Add to Contacts

To:


You have won 1.5million pounds in the Big Lottery Fund Award,send your
name,address,mobile number,occupation, TO CLAIMS DEPARTMENT.BAR (MR) FRANK
HEWITT.e-mail: paula_desk50@hotmail.co.uk>

Anunțuri
Categorii: business, categoria care te pune pe ganduri, criza, de la Minitu citire, Uncategorized, Youtube | Etichete: , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: